Selecteer een pagina

Over mij

Wie ben ik?

Mijn naam is Yvonne, in mijn dertiger jaren en woon samen met mijn vriend Bram en twee katten in Noord-Brabant. Zoals je waarschijnlijk al deed vermoeden, ben ik dol op reizen en eten, het liefst plan ik mijn hele dag om eten heen.

Wat wil ik je meegeven?

Aan de hand van gerechten die ik op reis heb gegeten, wil ik je culinair meenemen over heel de wereld. Geïnspireerd door reizen die ik gemaakt heb naar bijvoorbeeld Bolivia, Myanmar, België, Madagaskar, Australië, Indonesië maar ook lekker in ons eigen landje. Allemaal met hun eigen culinaire, mooie memories!

Wat kan je verwachten?

Heb je ook altijd het gevoel dat het thuis anders smaakt dan op vakantie?! De ingrediënten en kruiden zijn niet hetzelfde of niet te verkrijgen (frustrerend!) Je kookgerei is net even anders want geen zelfgestookt vuurtje of zelfgebakken pot. Maar ook de ambiance doet iets, van een plastic tuinstoel onder tl-verlichting of het uitzicht over een wijngaard met zonsondergang. De recepten op de website hebben dan ook een eigen draai gekregen, zodat ze ook op Hollandse bodem heerlijk smaken. Maar vooral hoop ik dat ik je kan inspireren met mijn recepten zodat je een stukje mee kan genieten van al het lekkers wat er in de wereld te krijgen is!

Samenwerking

Samenwerking

Deze website maak ik niet alleen, maar met hulp van mijn vriend en zusje:

BRAMUS Internet Services

BRAMUS Internet Services

Website